A nyomda és a kézirat találkozása

2022.04.03

Mivel minden fontosabb részletről beszámoltam a weboldalon, gondoltam a nyomdáról is készítek egy cikket, amiben megosztom veletek a tapasztalataimat.

Mivel magánúton adom ki a könyvem, ezért talán állíthatjuk, hogy kissé szabadabban tudtam válogatni - kivel szeretnék együtt dolgozni és kinyomtatni náluk a kész művemet. Rengeteg jó tanács és hosszas tanakodás után egy olyan nyomdára esett a választásom, amit úgymond a legtöbben ajánlottak. Ebben a tudatban voltam, mindaddig...

Amíg felkeresett a Pannónia Nyomda.

Nagyon boldog voltam - már csak attól is, hogy az Instagram oldalam által találtak rám és ők vették fel velem a kapcsolatot, érdekelne - e az ajánlatuk?! Naná, hogy érdekelt!

Már e-mailen keresztül is nagyon szimpatikusak és közvetlenek voltak. Felajánlották, hogy nyugodtan ellátogathatunk a nyomdába és körülnézhetünk, megbeszélhetünk minden fontosabb részletet az együttműködésünkkel kapcsolatban.

Persze, ellátogattunk a nyomdába!

És nagyon jól éreztük magunkat. A nyomdában való munkálatokba nem csak belepillanthattunk, hanem képeket és felvételeket is készíthettünk és az ott dolgozó rendkívül kedves emberek társasága annyira pozitívan hatott!

Nem volt kérdés számomra, hogy itt szeretném kinyomtatni a Végzetes vallomásokat és félre ne értsétek, semmiféle fizetett promóció nincs a dologban, csupán meg szerettem volna osztani ezt az élményt is veletek. Ez is a könyv kiadásával kapcsolatos utam részét képezi és ha valakinek esetleg mégis segítettem avval kapcsolatban, hogy egy képet kapjon könyvnyomtatással kapcsolatban, annak csak örülni tudok.