BEJEGYZÉSEK

 


Egy cikk a változásokról, egy nehéz időszakról és arról, hogyan menjünk tovább akkor is, amikor semmi mást nem látunk magunk előtt, csak a mély szakadékot.

Régen olvashattatok cikket az oldalon, de most bepótolom az elmaradást. Hiszen, aki követ Instagramon az tudhatja, hogy már nagy erővel dolgozom a második könyvemen, aminek a címe: Egy éjszaka a benzinkúton.

Gondoltam készítek számotokra egy cikket, melyben a mostanában kissé felgyorsult világomról mesélek és arról, milyen élményekkel gazdagodhattam az elmúlt pár hét során.

Mivel minden fontosabb részletről beszámoltam a weboldalon, gondoltam a nyomdáról is készítek egy cikket, amiben megosztom veletek a tapasztalataimat.

Nem gondoltam, hogy ehhez hasonló tartalmat fogok megosztani az oldalon, de az Instagramon indított szavazás alapján sokan jeleztek vissza, hogy szívesen elolvasnák erről a véleményemet és sajnos voltak olyanok is, akiknek tapasztalatuk volt a témában.

Finish

2022.03.11

Már nagyon vártam ezt a bejegyzést, vártam a pillanatot, amikor végre azt írhatom - a folyamat végéhez közeledek. A Végzetes vallomások immáron szöveggondozónál csücsül és várja végső simításait.

Miért van szükségünk erre? Miért van, hogy ebben a felgyorsult világban csak kapkodjuk a fejünket és fogadjuk be a tömérdek mennyiségű információt?

Amikor elkezdtem az Instagram profilom építgetni, s talán fogalmazhatok úgy, hogy beléptem a nagybetűs internet világába, úgy döntöttem mindvégig őszintén meg fogom osztani véleményeimet, s tapasztalataimat. Ez a cikk pedig ebből született.

Bander Book