A végleges simítások és a Végzetes vallomások

2022.04.16

Talán állíthatom, hogy az életem egy olyan szakaszában vagyok, ahol csak kapkodom a fejem, hogy tudjam tartani az iramot. De ezt mind pozitív értelemben persze! Hiszen ezek nem rossz dolgok.

Mint tudjátok, az első könyvem megjelenésén rengeteget dolgoztam. Próbálkoztam kiadókkal és minden lehetséges opciót megvizsgáltam, mielőtt végleges döntést, avagy "végzetes" döntést hoztam volna. Ha-ha! :)

A magánkiadás, miszerint én saját magam leszek a könyvem kiadója elég változatos és leginkább ellentétes reakciókat váltottak ki mindenkiből, de most azt kell, hogy mondjam: úgy érzem, a legjobb döntés volt.

Borító: Török Márton
Borító: Török Márton

És hát azóta elég sok minden történt. Legutóbb megosztottam egy videót, melyet Szlovéniában, a Bledi-tó területén vettünk fel, amiben bejelentem, hogy a terjesztésben sikerült előrelépnünk. Méghozzá olyannyira, hogy a könyvem többek közt a Libriben és a Lírában is kapható/rendelhető lesz.

Úgyhogy, úgy érzem kijárt egy kis ünneplés, melyet meg is tettünk ebben a gyönyörű környezetben. Szlovénia gyönyörű részeit bejárva próbáltam minden pozitív energiát magamba szívni és inspirálódni a második könyvre. Azt hiszem, sikerült! :)

Szlovénia, Bledi-tó
Szlovénia, Bledi-tó


Április végére, ahogy ígértem, elérhető lesz a könyv, azonban, ha május elejére csúszik, kérlek senki ne kövezzen meg! Ez egy hatalmas projekt és minden lépését szeretném maximalizmussal és igényes minőségben végrehajtani! 

A megrendeléssel kapcsolatban élő videóban fogok mesélni az Instagram oldalamon és további információkat megosztani, miközben Dobai Attila barátom fog faggatni. :)

De előzetesen: ezen a weboldalon, pontosabban webshop-on is megrendelhető lesz a könyv és a Libri weboldalán és könyvesboltokban, ahogyan a Lírában is, de ezekkel kapcsolatban később is pontosítok majd. :)

A csomagolásokat tekintve is figyeltünk arra, hogy ha megrendelitek tőlem a könyvet, úgy kapjátok meg és nyissátok ki, hogy örömötöket leljétek benne! :)

Addig pedig sok puszi nektek!