Megjelenések és fotózások

2022.05.15

Gondoltam készítek számotokra egy cikket, melyben a mostanában kissé felgyorsult világomról mesélek és arról, milyen élményekkel gazdagodhattam az elmúlt pár hét során.

Fotózás
Fotózás

Nagyon hálás vagyok, hogy a könyvbemutató után egy új világ született és amellett, hogy érkeznek a visszajelzések, fotózások és forgatások sokasága is megszépítette a napjaimat. Többek közt sztoriztam nektek a HOT! magazin és a Kiskegyed magazin megjelenéséről és arról is, hogy a TalentN csapata készített velem egy videós interjút, amely nemsokára elérhető lesz a YouTube csatornájukon is.

TalentN forgatás
TalentN forgatás

És kicsit visszakanyarodva a könyvbemutatóhoz: hálás vagyok, hogy sokkal többen voltunk, mint amire számítottam. A kellemes hangulat és az álló fogadás igazán tökéletes összhangot adtak az eseménynek és akármennyire is izgultam, nagyon élveztem, hogy bemutathattam első könyvemet és egyben önmagamat is.

Könyvbemutató, fotó: Dobai Attila
Könyvbemutató, fotó: Dobai Attila

És végül, de nem utolsó sorban fotózásokon is részt vehettem, mivel vannak további megjelenések is és ezekre mindig szükség lesz.

De néhány fotót engedjetek meg, melyet a párom készített, miközben a hivatalos fotósom, Dobai Attila sürgött-forgott körülöttem.

(A kész fotók természetesen osztva lesznek, amint készen vannak!)