Helyzetjelentés a Végzetes vallomások kiadásáról

2022.03.06

Rengetegen érdeklődtetek, mégis mikor kerül már forgalomba a könyv és erről úgy gondoltam készítek nektek egy cikket, amiben minden fontosabb információt meg szeretnék osztani.

Akik követték a fejleményeket, ők már informálva vannak arról, hogy magánkiadásban fogom kiadni a könyvet, amit ezen a weboldalon keresztül fogok értékesíteni. Ennek folyamata már készülőben van, nagy erővel dolgozom azon, hogy minden "flottul" menjen.

A teljes kéziratom immáron biztos kezekben nyugszik egy szöveggondozással foglalkozó kedves nőnél, aki megpróbálja minden kisebb-nagyobb hibámat kijavítani és utána tovább lesz küldve a tördelőmnek, aki betördelés után visszajuttatja hozzám a már kész változatot.

Eközben a borítón nagy erővel dolgozik egy szintén nagyon kedves úriember és tűkön ülve várom a végeredményt. Nagyon hasonló lesz, mint amit Dobai Attila barátom készített előzetesen, melyet már meg is osztottam veletek, de ide is beteszem.

Fotó: Garai Bendegúz, Szerkesztés: Dobai Attila
Fotó: Garai Bendegúz, Szerkesztés: Dobai Attila

Ezek után pedig (nagyjából április közepén) nyomtatásba kerül a könyv, melyet reményeim szerint maximum egy hét átfutási idő után értékesíteni is tudok majd és meg tudjátok majd rendelni innen, illetve aki személyes átvételt szeretne, avval is lehet majd élni.

Akinek további kérdése lenne, szívesen válaszolok továbbra is a bander.book nevű Instagram profilomon. :)